Нотаріусу анульовано доступ до Держреєстру

Нотаріусу, яка незаконно намагалася віддати майно ЗАТ «Житомирські ласощі» Бойку анульовано доступ до Держреєстру. Скасовано 60 незаконних рішень.

9 травня групою зловмисників на чолі з громадянином Росії Ігорем Бойком було організовано протиправне внесення до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно недостовірної інформації про право власності на об’єкти нерухомого майна, що належить ЗАТ «Житомирські ласощі».

За заявою Горобець Т.Ф. , яка називає себе «директором ТДВ «ЖЛ» приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Коновалова Есталіна внесла записи про скасування державної реєстрації права власності Закритого акціонерного товариства «Житомирські ласощі», та про реєстрацію права власності за неіснуючим ТдВ «ЖЛ», майнового комплексу кондитерської фабрики «Житомирські ласощі» Відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» відповідним органом Міністерства юстиції України скасовано 60 рішень приватного нотаріуса Коновалової Е.А. про реєстрацію майна ЗАТ «Житомирські ласощі» на неіснуючу юридичну особу.

Приватному нотаріусу Коноваловій Е.А. анульовано доступ до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Про вчинення приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Коноваловою Е.А. злочинів, вже зареєстровані відповідні повідомлення у Міністерстві внутрішніх справ України та Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області.

Таким чином, відповідно до інформації Державного реєстру речових прав на нерухоме майно законним власником майна кондитерської фабрики за адресою м. Житомир, вул. Щорса, 67 є Закрите акціонерне товариство «Житомирські ласощі».

Прес-служба ЗАТ «Житомирські ласощі»